Yamaha XSR 700 Xtribute te winnen bij motorkledingwinkel MKC Moto

Motorkledingspecialist MKC Moto trapt het nieuwe motorseizoen af met een wedstrijd waarbij je een Yamaha kan winnen.

Nu de lente weer in de lucht hangt kondigt ook het nieuwe motorseizoen zich aan. Om de start daarvan te vieren pakt MKC Moto met een grootste wedstrijd uit, met een totale prijzenpot van ruim 14.000 euro.

De seizoenstart bij MKC Moto vindt plaats van vrijdag 15 maart t/m zondag 14 april. Bij elke aankoop van 100 euro ontvang je als  klant automatisch één winkans. Daarnaast krijg je als klant bij aankoop van een nieuwe motoruitrusting een korting van 20% op het tweede product. De hoofdprijs van de wedstrijd is een Yamaha XSR700 Xtribute en de tweede prijs is een Richa Infinity 2 Adventure outfit, inclusief laarzen en handschoenen. Als derde prijs zijn er maar liefst drie Shoei Neotec 3 systeemhelmen te winnen. En ook de troostprijzen mogen er zijn: 25 x een cadeaukaart van 50 euro die te besteden is bij MKC Moto.

MKC Moto Antwerpen

Om deel te nemen aan deze actie, moet je in de periode van 15 maart t/m 14 april een aankoop doen, online of in één van de 18 winkels in Nederland, België en Oostenrijk. De winnaars worden op 15 mei 2024 bekendgemaakt. De actievoorwaarden vind je op de website van MKC Moto.

 

Bron: persbericht MKC Moto

 

Geschreven op 14 maart 2024
© Motoren & Toerisme