Yamaha MT Tour komt dit weekend naar Wetteren

Na een eerste succesvolle tour in Seraing keert de MT Tour terug naar België en nodigt u uit om de Yamaha MT-reeks uit te proberen in Wetteren bij Yamaha-dealer Mototech. 

De Hyper Naked MT-lijn van Yamaha is zonder twijfel de meest opwindende productcategorie in motorland. Dit door Yamaha gecreëerde segment biedt rijders een familie van zeer agressief ogende, high-performance naked bikes die alle concurrenten sidderend achter zich laten. Niet voor niets staat deze motoren line-up voor The Dark Side of Japan. 

Na een eerste tour in Seraing in juli, keert de MT Tour terug naar België in Wetteren op zaterdag 28 en zondag 29 augustus. De MT Tour 2021 biedt rijders de kans de indrukwekkende prestaties van de MT-modellen zelf te ervaren. 

Bij Mototech in Wetteren staat een fantastische truck klaar, met daarin een grote demovloot met alle MT-modellen. Zowel Yamaha-rijders als rijders van andere motormerken zijn welkom om helemaal kosteloos en zonder verplichting één of meerdere modellen te testen.

Hoe werkt het?
Tijdens de MT Tour maakt u een proefrit van ongeveer 40 minuten. Yamaha-experts begeleiden u op een speciaal voorbereide route, zodat u uw favoriete MT-model volledig kunt ontdekken. Reserveer dus snel uw plaats en geniet naast een drankje en een hapje van de unieke Dark Side of Japan-ervaring bij Mototech.

Bent u erbij?
Goed idee. U zult zien dat de MT-lijn op alle fronten de overtreffende trap van looks, prestaties en rijervaring biedt. Er is tijdens de MT Tour maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Bekijk alle Yamaha MT-modellen op https://www.yamaha-motor.eu/be/nl/products/motorcycles/hyper-naked/ en boek vervolgens snel uw plek en uw droommotor op https://bit.ly/MTTourBelgie2021.

 

Bron en foto's: persbericht Yamaha Motor Europe

Geschreven op 24 augustus 2021
© Motoren & Toerisme