Yamaha Experience Days 2023: In Mettet en Assen

De eerste editie van de Yamaha Experience Days in 2022 was een groot succes. Daarom presenteert Yamaha voor de zomer van 2023 een nieuwe serie Experience Days. Tijdens deze twee unieke evenementen in Nederland (Assen) en België (Mettet) biedt Yamaha u de kans op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met een (voor u) nieuwe Yamaha-wereld.

Mario Janssen, Country Manager Yamaha Motor Europe, branch Benelux vertelt: “In vrijwel elk segment van de mondiale motorwereld behoort Yamaha tot toonaangevende merken. Van Supersport tot Sport Heritage, van Sport Touring tot Adventure en van Offroad tot de door ons zelf gecreëerde Hyper Naked categorie. Al deze verschillende Yamaha-werelden brengen wij dit jaar samen in de Yamaha Experience Days 2023.” 

Hele 2023 line-up aanwezig

Tijdens de Experience Days heeft u de mogelijkheid de gehele 2023 modellen line-up te testen tijdens een mooie proefrit in de omgeving van het circuit. Er zijn tientallen modellen beschikbaar, van de indrukwekkende nieuwe NIKEN GT tot de veelzijdige nieuwe Tracer 9 GT+. De Yamaha Experience Days vinden dit jaar plaats op circuit Jules Tacheny in het Belgische Mettet (12 mei) en het legendarische TT Circuit Assen (26 mei).

 

Zelf het circuit op

Is circuitrijden uw ding? Tijdens de Experience Days kunt u op uw eigen Yamaha het circuit op. Als beginner of minder ervaren circuitrijder begit u met een uitgebreid instructieprogramma. Op de baan wordt u begeleid door professionele instructeurs. Na iedere sessie zullen zij de sessie evalueren en u zo helpen met het verbeteren van uw rijtechniek. Als gevorderde circuitrijder mag u vrij rijden. Natuurlijk zijn de instructeurs beschikbaar om u van tips & tricks te voorzien als u dat wilt. Ook is de Yamaha Supersport Pro Tour aanwezig. Dit betekent dat u tijdens uw sessies op de baan ook een gratis proefrit kunt maken op een van de nieuwe 2023 Yamaha R-serie Supersport modellen.

Op offroad avontuur

Bent u meer van de offroad avonturen, dan kunt u tijdens de Experience Days een van de fantastische Yamaha Ténéré 700 modellen testen. Wordt het de ‘standaard’ Ténéré 700, de Rally-edition of de World Raid-edition? Tijdens een mooie route die zowel over asfalt als over onverharde ondergrond voert, kunt u alle drie de uitvoeringen proberen!

Bent u erbij?

We verwelkomen u graag! Toegang tot de Yamaha Experience Days is gratis. Ook de Demo Ride Tour, de Ténéré Tour en de Supersport Pro Tour zijn gratis. Maar let op: vol is vol. Reserveer dus snel uw tijdslot en motorfiets. Deelnemen aan de Yamaha Track Days kan vanaf €135 in Mettet en vanaf €165 in Assen. Ook hier geldt vol is vol, dus reserveer snel. Info, tijden en locaties vindt u op  https://bit.ly/YamahaExperienceDaysBENL.

Geschreven op 24 februari 2023
© Motoren & Toerisme