Test de BMW CE 02 eParkourer op de BMW Motorrad Experience Day in Vilvoorde

Belgiƫ telt veel BMW Motorrad-fans en die kunnen aanstaande zondag, tijdens de BMW Motorrad Experience Day in Vilvoorde, kennismaken met de nieuwste elektrische modellen van het merk.

De BMW Motorrad Experience Day is het jaarlijkse feest voor de liefhebbers van het Duitse merk. Dit jaar is de Kruitfabriek in Vilvoorde de uitvalsbasis voor de BMW Motorrad Experience Day, waar je kennis maakt met alle modellen van de constructeur. Dit jaar zet BMW Motorrad de CE 02 eParkourer in de kijker op z'n Experience Day. Deze lichte motorfiets waarmee BMW op een jong en stedelijk publiek lokt is zowel in motorfiets-versie (met 11 kW vermogen) als in brommer-versie (met 4 kW vermogen) leverbaar. In dat laatste geval is de CE 02 eParkourer ook geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar en houders van een rijbewijs B.

BMW mikt met CE 02 op stedelijke mobiliteit

De BMW Motorrad Experience Day vindt nu zondag 16 juni plaats in De Kruitfabriek, Steenkaai 44D in Vilvoorde en dat tussen 9u en 17u.

BMW Motorrad stippelde een speciale route uit voor de 100% elektrische BMW CE 02- en BMW CE 04-modellen en een standaardroute voor alle andere BMW Motorrad modellen. 

Reserveer nu je proefrit via deze link.

 

Bron: persbericht BMW Motorrad BeLux

Foto's: BMW Motorrad Group Press  

Geschreven op 11 juni 2024
© Motoren & Toerisme