Sportnieuws: Kalenders Yamaha R3 en R7 Cups bekend

Yamaha zal in 2023 zeer zichtbaar zijn op de circuits in de Benelux. Zowel de R3 Cup als de gloednieuwe R7 Cup krijgen wedstrijden in het kader van de Benelux Trophy. 

 

Voorlopige kalender Yamaha R3 en R7 Cups 2023

 

8-9 april                              Croix-en-Ternois (F)

27-28 mei                           Mettet (B)

10-11 juni                           Nürburgring (D)

1-2 juli                                 Assen (NL)

1-3 september                   Colmarberg (L)

23-24 september              Croix-en-Ternois (F)

 

 

De kalender is onder voorbehoud. Voorafgaand zal er nog een voorjaarstraining plaatsvinden op een nader te bepalen circuit.

Europese R-series SuperFinale 

De beste rijders uit de R7 Cup mogen bovendien ook nog de strijd met de beste rijders van de Cups uit andere landen aangaan in de bLU cRU Racing SuperFinale, die wordt verreden binnen het programma van de World Superbike. Voor de winnaar van de R7 SuperFinale is er een splinternieuwe Yamaha R7.

Korting voor deelnemers Yamaha R7 Cup bij inschrijving voor 31 december

Ben je geïnteresseerd maar twijfel je nog over deelname aan de Yamaha R7 Cup? Snelle beslissers worden beloond met een korting van maar liefst 500 euro! De prijs voor het complete Yamaha R7 Cup pakket inclusief inschrijfgeld voor de race events en voorjaarstraining bedraagt bij aanmelding voor 31 december €16.999 (incl. BTW), daarna is dat €17.499 (incl. BTW).

Mocht je al in bezit zijn van een Yamaha R7 en willen deelnemen aan een Cup of heb je andere vragen? Dan kun je terecht bij Bob Withag of Leon Bovee via info@yamaharacingbenelux.eu

Nieuwsgierig naar meer?

Op de website vind je alle informatie en kan je je inschrijven voor seizoen 2023: https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/experiences/racing/yamaha-r7-cup/#/

Geschreven op 15 december 2022
© Motoren & Toerisme