Solden: deze webwinkels doen mee

Kwalitatieve motorkleding is een goede investering, maar zeker niet goedkoop. De zomersolden zijn daarom altijd welkom. Verschillende winkels geven tot wel 50% korting op kleding en accessoires. Dat geldt niet alleen voor in de winkel, maar ook voor de online webshops. Handig dus voor iedereen die wat nieuws nodig heeft.

MKC Moto

Bij MKC Moto staat heel de uitlopende collectie in solden. Niet alleen kleding, maar ook verschillende vizieren, pinlocks en gsm-houders staan op de planken. De kortingen lopen op tot 50%, maar dat geldt niet voor elk product. Zo staan de onderhoudsproducten en de nieuwe kledingcollectie nog aan de volledige prijs te koop. Uitverkochte producten komen niet meer terug, het kan dus zijn dat je maat niet meer beschikbaar is. Wees snel!

RAD

Als je de website opent krijg je direct te zien dat er tot 45% korting is, maar bij de promoties zelf loopt het wel tot 69% op. De kortingen tot 69% zijn momenteel alleen geldig op topkofferbeugels. Als je specifiek naar de kleding zoekt, dan is er een maximale promotie van 50%, afhankelijk van wat je wil kopen natuurlijk. Ook alles wat je nodig hebt voor je motor staat in afslag. Zo kan je extra onderdelen zoals verlichting en koffers kopen, maar ook spullen voor onderhoud.

Louis

Bij Louis lopen de kortingen op tot 50%. Met een snelle scrol door de website zie je dat het niet alleen om kleding gaat. Zo vind je ook scherp geprijsde voorspatborden, een spanbandenset, kettingen, voetsteunen en nog veel meer. Daarnaast staat ook alles voor onderhoud in afslag. Het is dus een mooie opportuniteit om nieuwe onderdelen te kopen voor een laag prijsje.

EKO Motorwear

EKO Motorwear is een motorkleding winkel en outlet. Ook zij doen mee aan de solden waarbij een deel van hun kleding tot 50% korting krijgt. Je kan er opties voor zowel mannen als vrouwen terugvinden. Als je liever niet iets nieuws koopt dan kan je bij EKO je kleding laten herstellen of vermaken.

 

Samenstelling: Runa Swiggers

Geschreven op 3 juli 2024
© Motoren & Toerisme