Salonactie Kawasaki: Z650 nu met 6 maanden gratis Kawasaki Insurance

6 maanden gratis Kawasaki Insurance bij aanschaf van een Z650.

 

Kawasaki kondigt met trots aan dat de populaire Kawasaki Z650 tijdelijk wordt aangeboden in Belgiƫ met een exclusief voordeel: 6 maanden gratis Kawasaki Insurance*. Deze unieke aanbieding is bedoeld om motorliefhebbers niet alleen te voorzien van de krachtige en dynamische Z650, maar ook van een zorgeloze rijervaring.

De Kawasaki Z650, die standaard geleverd wordt met 4 jaar garantie en Kawasaki Road Assitance, staat bekend om zijn compromisloze prestaties, opwindende design en geavanceerde technologie. Met de toevoeging van 6 maanden gratis Kawasaki Insurance wordt het plaatje helemaal compleet. De verzekering betreft een BA verzekering, die uiteraard tegen bijbetaling uitgebreid kan worden naar 3 verschillende Omnium dekkingen.  

"Met deze tijdelijke actie willen we onze klanten niet alleen een fantastische rijervaring bieden met de Z650, maar ook de zekerheid van een uitstekende verzekering," zegt Theo Kruythof, Sales Manager bij Kawasaki Motors Benelux. "We streven ernaar om onze klanten op alle mogelijke manieren te ondersteunen en te belonen voor hun keuze voor Kawasaki."

Deze promo is extra op de huidige al zeer aantrekkelijke Z650 Salon Deals en is geldig van 15 januari t/m 29 Februari 2024.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw lokale Kawasaki dealer of www.kawasaki.be en www.kawasaki-insurance.be

 

Bron: persbericht Kawasaki

Geschreven op 16 januari 2024
© Motoren & Toerisme