Reisnieuws: Harley-Davidson biedt verhuurdienst aan in Noorwegen

Onder de naam hdbucketlist.com biedt Harley-Davidson vanaf nu Road Trips in Noorwegen aan. Noorwegen doet immers veel Europese motorrijders dromen. Met de Trollstigen, de Atlantiksveier, de Lofoten en natuurlijk de legendarische Nordkapp heeft Noorwegen veel aantrekkelijke toerwegen in de aanbieding.

Blijft natuurlijk dat je, om daar ter plekke te geraken, wel even onderweg bent. ‘Invliegen’, is dan een optie. Eenmaal ter plekke kan je bij één van de vier deelnemende Noorse Harley-Davidson-dealers terecht voor een huurmotor. De deelnemende dealerships bevinden zich in Ålesund, Ballangen, Bergen enTrondheim. Daar kan je dan fris en monter op een perfect onderhouden, jonge Harley stappen. Bovendien krijg je er van iedere dealer een GPX-route bij van een epische route in de regio, en een H-D Bucket List reisschrijfboekje.

Daarnaast bieden de dealers ook nog allerlei aanvullende items te koop en te huur aan, van (regen)kleding tot helmen en meer. Het ophalen en wegbrengen van/naar het vliegveld of hotel behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Kortom, de reis en route organiseer je zelf, maar de dealer helpt je graag jouw trip zo mooi en probleemloos mogelijk te maken. Zo helpt de dealer je natuurlijk graag bij het uploaden van de GPX-route in het navigatiesysteem van de huurmotor.

De vier meest Noordelijke Harley-Davidson-dealers in Noorwegen bieden een keure aan verschillende modellen aan. Van de Pan American 1250 allroad over een Low Rider ST tot een Street Glide Special.

Meer informatie en de vijf door Harley-Davidson voorgestelde Noorse road trips ontdek je op www.hdbucketlist.com

Bron: persbericht Harley-Davidson

Geschreven op 3 juli 2023
© Motoren & Toerisme