Productnieuws: Wunderlich Elephant Sport tanktassen voor BMW F 900 XR en R

De term ‘Product-specifiek’  is passend voor de meeste accessoires die Wunderlich ontwikkelt. De specialist in BMW-toebehoren brengt met de nieuwe 'Elephant Sport' tanktas opnieuw zo’n specifiek product op de markt. De Elephant Sport komt namelijk in twee varianten ééntje voor de F 900 XR, de andere past op de tank van de F 900 R.

Liever dan één universele tanktas, die op de tanks van alle BMW-modellen zou passen, te ontwikkelen, focust Wunderlich op aangepaste oplossingen. De tanktassen in kwestie zijn dan ook ontworpen om perfect op het BMW-model in kwestie te passen.

 

De Elephant Sport tanktas op de F 900 R.

Beide versies van de Elephant Sport-tanktas zijn vervaardigd van het erg sterke en schuurbestendige materiaal Cordura. Cordura is daarnaast niet onderhevig aan UV-straling en stoot eveneens water en stof af. Dankzij de praktische LOXX snelsluitingen, kan de tanktas snel en makkelijk vast- en losgemaakt worden. Dat maakt volgens Wunderlich van de ‘Elephant Sport’ de ‘daily rider’ onder de taktassen.

Het volume van de Elephant Sport is zo ingedeeld dat alles wat je bij je hebt – documenten, portefeuille, sleutels en smartphone, - op een comfortabele manier weggestopt kan worden. En er kan zelfs nog iets meer bij! De praktische E-connect kabelingang laat je toe om je smartphone tijdens het rijden via de onboard USB-ingang op te laden. Het elastische net bovenop de tanktas biedt bijkomende opbergruimte voor bvb. een landkaart.

Het sportieve en compacte formaat van de tanktas biedt een volledige bewegingsvrijheid en hindert geenszins het zicht op de instrumenten, noch de stuuruitslag.

 

Specificaties en prijzen:

40982-002 - Wunderlich Tank bag »ELEPHANT SPORT« - black F 900 R (185,11 €*)
40983-002 - Wunderlich Tank bag »ELEPHANT SPORT« - black F 900 XR (185,11 €*)

*Duitse richtprijzen 

 

Meer informatie op: www.wunderlich.de

Geschreven op 15 september 2020
© Motoren & Toerisme