Productnieuws: Vanucci VAJ-m1 toerjas

Vanucci heeft nu een toerjack dat naar wens kan worden uitgerust in het assortiment.

Toerjacks bestaan meestal uit drie componenten: buitenjack met protectoren ter bescherming, klimaatmembraan tegen vocht en thermovoering tegen kou. Allemaal heel praktisch. Het is alleen jammer dat je voor alle drie de onderdelen moet betalen, of je ze nu nodig hebt of niet.

Er zijn steeds meer motorrijders die bij regen en koude dagen liever overschakelen op vier wielen, maar een hoogwaardige veiligheidsuitrusting toch niet willen missen.

 

De VaJ-m1 toerjas bestaat ook in een damesversie, die dan VAJ-f1 heet.

De productontwikkelaars van Vanucci hebben hiermee rekening gehouden. Het resultaat is de gloednieuwe VAJ-m1, een toerjack dat individueel kan worden geconfigureerd. De basiscomponent is de buitenjack Vanucci VAJ-m1 resp. de damesversie VAJ-f1, uitgerust met alles wat je van een hoogwaardig motorjack mag verwachten.


 

Met optionele, extra windkraag.

Voor uitbreiding van de toepassingsmogelijkheden biedt Vanucci een membraanjack, een thermojack en een windkraag. Alle onderdelen zijn afzonderlijk verkrijgbaar en kunnen in elke combinatie in de buitenlaag worden geïntegreerd. De membraan- en thermojacks zijn zodanig ontworpen dat ze ook solo als vrijetijdskleding kunnen worden gedragen. Meer flexibiliteit is niet mogelijk.

 

De basisprijs van de VAJ-m1 en VAJ-f1 toerjassen bedraagt € 299. Meer info op: www.louis.nl

 

Bron: persbericht Louis

Foto's: Louis

Geschreven op 18 mei 2020
© Motoren & Toerisme