Pre-order M&T Alle Motoren 2022

Bestel 'm voor 18/12 en ontvang Alle Motoren 2022 meteen bij verschijning (verwachte datum 23/12).

Het oude jaar is nog niet om of we blikken alweer vooruit. Alle Motoren 2022 is klokvast het jaarlijkste overzicht van elk motormodel dat op de Belgische en Nederlandse markt te koop is. En ook dit keer is de glazen bol weer een ware snoepbokaal met allerlei lekkers dat zoeft, gromt en brult op twee wielen. Benieuwd? Wees er als eerste bij, terwijl de redactie nog de laatste details over de nieuwste aankondigingen probeert los te krijgen bij de fabrikanten!


Wie ’m alvast voor 18/12 bestelt, ontvangt Alle Motoren 2022 op hetzelfde moment als de abonnees ontvangt op 23/12 (België). Een must voor wie dit kleinood nog op het nippertje onder de kerstboom wil leggen! Uiteraard kan je dit onmisbare overzicht ook daarna nog nabestellen.
 

Plaats je bestelling hier

OPGELET: u tekent met deze aankoop in voor de PRE-ORDER van de catalogus, dat wil zeggen dat u nog niet meteen een exemplaar opgestuurd krijgt, maar pas van zodra ze gedrukt zijn. 

De levering gebeurt zo snel mogelijk van zodra de magazines gedrukt zijn, dat wil zeggen dat het bestellen van een ingepakt exemplaar niet mogelijk is.

Geschreven op 29 november 2021
© Motoren & Toerisme