Online-shop Dafy Moto nu ook in België actief

M&T-lezers die regelmatig door Frankrijk reizen kenden wellicht al Dafy Moto. Sinds 1974 is de keten van motorspeciaalzaken (accessoires en uitrusting) actief op de Franse markt. Gedurende die tijd werden er 180 winkels, verspreid over heel Frankrijk geopend. Sinds 2007 is Dafy Moto ook actief in de e-commerce. Vooral tussen 2017 en 2020 steeg de onlineverkoop explosief (1000%). Nu begint Dafy Moto ook aan een internationaal verhaal. En dat begint in… België!

Een aanbod gericht op de Belgische markt

Vanwaar die keuze? “We willen tegemoetkomen aan de vraag van onze vele Belgische klanten die nu reeds de landsgrens oversteken naar een vestiging in hun buurt. Het was dan ook een logische stap om zèlf de grens over te steken naar België.”, vertelt Sarah Mussati, verantwoordelijke Internationale Ontwikkeling van Dafy Moto. De Franse groep besliste om niet zomaar de leveringen via de webshop vanuit Frankrijk naar België te verzenden, maar ontwikkelde een specifieke website met diensten en promoties die nadrukkelijk op ons land gericht zijn. “Wij zijn één en al oor voor ons Belgische publiek.”, gaat Sarah verder. Dafy-klanten kunnen hun producten thuis of aan een ophaalpunt laten leveren. Daarnaast kunnen ze ook gebruik maken van onze Click & Collect bandendienst: via onze website kunnen mensen banden bestellen en de montage inplannen bij een Dafy-winkel net over de grens: Dafy Moto Seclin, Dafy Moto Valenciennes, Dafy Speed Hazebrouck, Dafy Speed Mézières, Dafy Speed Hallennes-lez-Haubourdin en Dafy Moto Thionville.

Tot 15% korting, gratis levering én 100 dagen bedenktijd

Alle bekende merken op vlak van motoruitrusting (Alpinestars, Shoei, Rev’it, …) zijn vertegenwoordigd in de Belgische catalogus van Dafy Moto, en dat tegen onklopbare prijzen. Daarnaast biedt Dafy ook haar eigen merken aan: All One, DMP et Baltik. “In totaal kan de klant kiezen uit bijna 200 merken in uitrusting, accessoires en banden voor de motorfiets. Racefanaten, toerrijders, avonturiers of scooterrijders, iedereen kan zijn gading vinden.”, legt Sarah Mussati uit. “Om onze lancering in België feestelijk te vieren bieden we tijdens de maand november tot 15% korting op elke bestelling en is de levering volledig gratis, ongeacht het bedrag!”.

Bezoek snel de Belgische website via nl.dafy-moto.be en volg de Belgische Facebookpagina: @dafymoto.belgie

 

Bron: persbericht Dafy Moto

Geschreven op 10 november 2021
© Motoren & Toerisme