Nieuws uit eigen huis: Drie nieuwe zusterbladen voor Motoren & Toerisme

De redacties van Pasar-magazine, Campertijd en andere themabijlages evenals van de actieve websites www.pasar.be en www.kampeertijd.be verhuizen naar De Deeluitgeverij.

Pasar is een vereniging die zich toelegt op zinvolle en verbindende vrije tijdsbeleving met de focus op fietsen, wandelen en kamperen en publiceert de tijdschriften Pasar-magazine/Uit & Weg (10 x 25.000 ex.) en Campertijd (4 x 10.000 ex.).

De vereniging beoogt met de uitbesteding van de content en de tijdschriften aan De Deeluitgeverij zowel een strategisch, een kwalitatief als een financieel voordeel.  Pasar zal zich naast de sturing van de content, meer toeleggen op het zinvol verenigen en verbinden van zijn doelgroep fietsers, wandelaars en kampeerders, via 240 actieve lokale afdelingen, via de samenwerking voor zijn reizen met Intersoc en met Kompas Campings voor de kampeerders. De redacties krijgen van de uitgeverij een professionele begeleiding en een volledig uitgeruste omgeving.

De titels van Pasar delen de uitgeverij met andere titels die er nu al gebruik van maken waaronder Eos Wetenschap, Bahamontes, Motoren & Toerisme, Alles over e-bikes, For Girls Only, Apache en het Nederlandse opinieblad HP/De Tijd.

Naast het uitbesteden van de magazines doet Pasar ook beroep op De Deeluitgeverij om de uitgeefstrategie verder op punt te stellen, zowel in print als digitaal.

De reclameregie en het leden- en het abonnementenbeheer blijven in handen van Pasar.  Gezamenlijk worden verder synergiën uitgewerkt op vlak van advertenties, ledenwerving en verkoop.

 

Bron: persbericht De Deeluitgeverij/Pasar

Illustratie: Plan C Graphics

 

 

Geschreven op 16 februari 2022
© Motoren & Toerisme