New Metal: MV Agusta TheArsenale

MV Agusta lanceert een gelimiteerde editie van de Dragster 800 RR die gewijd is aan TheArsenale. TheArsenale is een van ’s werelds meest exclusieve online-boetieks. Het unieke aanbod van TheArsenale varieert van straalvliegtuigen over motorfietsen tot accessoires en exclusieve kledij.

De MV-designers concentreerden zich op specifieke delen van de motorfiets en de kleurstelling om visueel op dezelfde lijn te zitten als TheArsenale. De zwarte en oranje toetsen creëren een contrasterend kleurenschema dat het vurige karakter van de Dragster 800RR verbindt met de ‘overdreven excellentie’ van TheArsenale.

MV Agusta Motor S.p.A.-directeur Ratmir Sardarov lichtte de samenwerking met TheArsenale toe: “We zijn blij met deze nieuwe samenwerking met TheArsenale. We werden onmiddellijk verleid door hun pioniersgeest en hun extreem aanpak om luxe-producten te vermarkten. Alleen de beste, meest exclusieve producten staan in hun online, virtuele garage. Onze speciale TheArsenale-edition Dragster 800RR, een stuk pure motorkunst, is nu één van hun schitterendste objecten.

We zijn tevreden om samen aan een project met zon ongelofelijk merk te werken. Toen we de motorfiets in het echt zagen wisten we dat onze inspanningen beloond waren”zei Patrice Meignan, de CEO en stichter van TheArsenale. “Deze prestatiegerichte machine draagt de grafische look die we altijd al voor onze droomfiets op het oog hadden. Deze MV Agusta Dragster 800 RR xTheArsenale is de belichaming van onze dromen inzake persoonlijk vervoer.”

 

Bron: persbericht MV Agusta

Foto's: MV Agusta

Geschreven op 4 februari 2020
© Motoren & Toerisme