MY24: Can-Am Spyder F3(-S)/RT

Can-Am heeft met het oog op 2024 z’n Spyder trikes onder handen genomen. De Spyders zijn dankzij de komst van een nieuw touchscreen scherm en Apple CarPlay beter dan ooit geconnecteeerd. Daarnaast werden de Can-Ams ook optisch aangepakt.

Alle Spyder F3- en RT-modellen krijgen vanaf modeljaar 2024 een 10.25-duims kleurenscherm met touchscreen bediening en Apple CarPlay. Can-Am stelt in een persbericht dat “Deze technologie in het reeds bestaande BRP Connect-platform geweven zal worden.” Tegelijkertijd moet het iPhone-gebruikers toelaten om Apple CarPlay en al z’n compatibele apps te gebruiken.

Optische veranderingen voor 2024 Can-Am Spyder-modellen:

  • Alle CanAm Spyder F3-modellen krijgen voor modeljaar 2024 geüpdate LED-koplampen. Die moeten voor een betere zichtbaarheid in het duisternis zorgen en tegelijkertijd de Spyder F3 een gewaagde nieuwe look geven.
  • De CanAm Spyder F3 Limited zal leverbaar zijn in een tijdloze Cognac kleurstelling en krijgt 10-spaaks wielen. Die combinatie moet van de F3 Limited een eyecatcher maken en dat zowel op een parking als op de snelweg.
  • CanAm Spyder F3-T en F3 Limited-modellen kijrgen een nieuwe Super Sport-grill die de machines meer cachet moet geven.
  • De Spyder F3S, de meest sportieve van alle Can-Am Spyder-varianten, maakt een comeback met bodywork in Monolith Black, een rood frame en volledig zwarte 10-spakenwielen.
  • De CanAm Spyder RT Sea-to-Sky, het meest luxeuse toermodel krijgt een volledig nieuwe Vegas White Satin kleurstelling, aangevuld met wielen in Mocha. Daarmee moet de look ’n feel van dit comfortabele model verder verbeteren.

2024 Can-Am Ryker nieuwigheden

  • De veelzijdige CanAm Ryker Rally krijgt voortaan Hyper Silver wielen, waardoor z’n allroad-look meer uitgesproken moet worden. De potentiële koper van een Can-Am Ryker kan z’n machine verder customizen met behulp van verschillende kleurenuitvoeringen.

Bron: persbericht Bombardier Recreational Products

Foto en video: YouTube.com/Can-Am On-Road

Geschreven op 21 augustus 2023
© Motoren & Toerisme