MY20: Kawasaki Ninja 650

De volledig vernieuwde Ninja 650 behoudt het "Fun, Style ‘n Easy"-concept van zijn voorganger en combineert sportieve prestaties met dagelijkse bruikbaarheid. De 650cc parallel Twin-motor blinkt uit in het lage en middelhoge toerengebied. De gemaakte aanpassingen aan het blok, om de Ninja 650 conform aan EURO-5  te maken, dragen niet alleen bij aan schonere emissies maar resulteren ook in een hogere koppelpiek in het midden toeren-gebied. Ook de vernieuwde Ninja 650 is leverbaar in een 35 kW-versie (A2 rijbewijs).

De scherpe nieuwe styling wordt geaccentueerd door de LED-koplampen en ultra modern 10,9 cm TFT display met onder andere Bluetooth Smartphone connectiviteit, versnellingsindicator, schakellamp, brandstofmeter en ECO-indicator.

 

De Ninja 650-rijder kan kiezen uit een lijst aan originele Kawasaki accessoires zoals: smoke windscherm, groot windscherm, 30mm hoger zadel, seat cover, frame sliders, radiator scherm, tankpad, zijtassen en 12 volt aansluiting.

De nieuwe Kawasaki Ninja 650 is verkrijgbaar in drie kleurenstellingen:

 

Lime Green Ebony

Metallic Spark Black

Pearl Flat Stardust White/Metallic Flat Spark Black

De nieuwe 2020 Kawasaki Ninja 650 staat begin volgend jaar bij uw Kawasaki-dealer in de showroom. Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

 

Bron: persbericht Kawasaki

Foto's: Kawasaki

Kawasaki Ninja 650
Motor: vloeistofgekoelde tweecilinder lijnmotor viertakt
CI: 649 cc
Rijklaar gewicht: 193kg
Vanaf: € 7.699,00
Geschreven op 7 oktober 2019
© Motoren & Toerisme