MY20: Indian Scout Bobber Sixty

De Scout Bobber Sixty wordt aangedreven door hetzelfde 78 PK sterke V-twin motorblok als de Scout Sixty. Zijn lichte gewicht, optimale hanteerbaarheid en lage zwaartepunt zullen in de smaak vallen bij motorrijders die op zoek zijn naar een model met een sportieve, old school styling en een aantrekkelijk prijskaartje.

 

We vinden het geweldig om een gestroomlijnde en dynamische versie van een old school Bobber aan te aan te bieden tegen een prijs die het bezit van een Indian Motorcycle voor meer motorrijders toegankelijk maakt”, zegt Reid Wilson, de vice president van Indian Motorcycle.  

De Scout Bobber Sixty heeft dezelfde gestroomlijnde stijl als de Scout Bobber en biedt een gechopt achterspatbord en een sportieve rijpositie. Indian Motorcycle heeft diverse accenten toegevoegd die het model een geheel eigen karakter geven. De Scout Bobber Sixty is voorzien van een volledig in zwart uitgevoerde motor, een modern tankembleem, stuureindspiegels, een gestroomlijnde koplamp, een volledig zwart zadel en compleet nieuwe, volledig in zwart uitgevoerde wielen met vijf spaken.

 

Motorrijders die hun Scout Bobber Sixty willen aanpassen kunnen kiezen uit ruim 140 authentieke Indian Motorcycle-accessoires. Als ze buiten de bebouwde kom op avontuur willen gaan kunnen ze uitzien naar een prettige rit dankzij het volledig nieuwe, in een passende kleur uitgevoerd comfortzadel en speciale opties voor de bijrijderzadel.

De Scout Bobber Sixty is beschikbaar in de kleurstellingen Thunder Black en Thunder Black Smoke en is voorzien van een ABS. De basisprijs bedraagt in België €12.490 en €14.590 in Nederland.

 

Bron: persbericht Indian Motorcycle

Foto’s: Indian

 

Geschreven op 5 maart 2020
© Motoren & Toerisme