M&T R.E.volutie: coaching op maat

Wat?: Wil je (nog) beter leren motorrijden? Dat kan nu via ons nieuw programma M&T R.E.volutie. R.E.volutie staat daarbij voor rijervaring en evolutie. Daarbij wordt je als ‘leerling’ door een ervaren rijinstructeur onder de arm genomen voor een één-op-één-opleiding. In samenspraak met coach Wim Depraetere stem je je de opleiding af op jouw specifieke noden. Wil je je bochtentechniek verbeteren, of beter leren kijken, dan kan dat. ‘On the spot’ krijg je via radiocommunicatie aanwijzingen waardoor je je rijtechniek verbetert. Onmiddellijk na de sessie volgt een debriefing met onboard-beelden waardoor je jezelf aan het werk kan zien en eventueel kan leren van je eigen fouten. Samen met Wim stippel je een programma uit op jouw maat, waarbij jij bepaalt of je wil leren in stadsverkeer of op een bochtige weg in de Ardennen. Wil je echter beter leren rijden in regenweer, of je motorfiets perfect leren te bepakken, dan kan dat ook. Alles inzake beter en efficiënter motorrijden is bespreekbaar.

Voor wie?: M&T R.E.Volutie is er zowel voor beginnende als gevorderde motorrijders.  Elke progressie die je maakt betekent een toename van je rijplezier en is tegelijkertijd ook een stevige investering in je eigen veiligheid.

Wanneer?: Voor de M&T RE.volutie-lessen kan je een afspraak op jouw eigen maat maken. De lessen vinden normaal gesproken plaats in de Kempen. Vindt je dat echter te ver dan komt Wim jouw richting uit.

Basisprijs?: Het basispakket van M&T R.E.volutie kost € 200. Voor die prijs krijg je vier uur individuele rijles. Eventuele verplaatsingen van onze rijcoach zitten niet in die prijs vervat en dienen onderling afgesproken te worden.

Meer info: coaching@motoren-toerisme.be

 

Geschreven op 24 januari 2020
© Motoren & Toerisme