Mertens Riding School gaat nachtelijke trackdays organiseren

 1 april 2020 had voor de Mertens Riding School de openingsdag van het nieuwe motorseizoen moeten zijn. Helaas heeft de huidige situatie met de pandemie van het corocnavirus ons verplicht alle activiteiten te annuleren tot 19 april met een mogelijke verlenging van de situatie. Toch hebben we ondanks dat nog goed nieuws te melden:

Om het verlies aan rijtijd en uistel van datums te compenseren organiseert de MRS nachtelijke trackdays. In samenwerking met het “Circuit Jules Tacheny”de Mettet wordt de infrastructuur aan de nachtelijke activiteit aangepast en komt er een installatie met krachtige verlichting, identiek aan die van het MotoGP-circuit van Qatar

Dat maakt het mogelijk twee trackdays te organiseren op dezelfde datum, de eerste van 09.00u tot 18.00u overdag en de tweede daaropvolgend ‘s nachts van 20.00u tot 05.00u ’s morgens, een première in België. Om aan de NACHT TRACKDAY te kunnen deelnemen moeten de motoren echter wel uitgerust zijn met verlichting en reflecterende stickers op de helm.

We houden jullie nog verder op de hoogte van de juiste datum. Hou de website www.mertenschool.com in de gaten voor meer nieuws.

 

Bron: persbericht Mertens Riding School

 

Geschreven op 1 april 2020
© Motoren & Toerisme