Kawasaki lanceert samen met Combi Motors Belgium verzekeringsdiensten

Vanaf 17 januari lanceert Kawasaki Benelux z'n eigen motorverzekering en dat onder de naam Kawasaki Insurance. Met deze lancering breidt Kawasaki zijn services uit waardoor Kawasaki-eigenaren vanaf heden een Kawasaki verzekering kunnen afsluiten.

Uniek aan deze verzekering is het feit dat er geen alarmverplichting geldt. Verder is er ook geen vrijstelling en betsaat de mogelijkheid om
voor motorfietsen tot 15 jaar oud Full Omnium te verzekeren. Ook de scherpe premie valt op, een BA-verzekering is al vanaf € 171/jaar af te sluiten. Bovendien geldt er geen verplichting om de auto mee te verzekeren.

Dhr. A. Wyffels, District Manager van Kawasaki Benelux, licht de samenwerking met verzekeraar Combi Motors Belgium toe: "Kawasaki is een kwalitatief hoogstaand en innovatief merk. Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten kunnen voorzien van bijpassende kwalitatieve services. Zo hebben we al Kawasaki Warranty Plus en Kawasaki Road Assist en nu door de samenwerking met Combi Motors Belgium kunnen we ook Kawasaki Insurance aanbieden aan onze klanten.”

Meer informatie over deze speciale Kawasaki-verzekering vind www.kawasaki-insurance.be, of bij de officiële Kawasaki-verdelers.

 

Bron: persbericht Kawasaki

Geschreven op 17 januari 2023
© Motoren & Toerisme