Industrienieuws: Trevor opent eerste Trevor-HUB in Antwerpen

Na een voorzichtige start in 2022, begint de Belgische start-up nu pas echt onder stoom, of beter gezegd stroom, te komen. De eerste DTRe Stella's duiken ondertussen in het straatbeeld op. Trevor bevestigt van zijn kant z'n Vlaamse verankering met een heuse hub. Die Trevor-HUB vind je op het Antwerpse Zuid, meer bepaald in de Gijzelaarstraat 10.

In de Trevor-HUB kan de potentiële koper van een DTRe Stella het model van dichtbij 'besnuffelen' en de opties ervan ontdekken. Verder kan je er ook terecht om een testrit te boeken en de Trevor-community ontmoeten. De locatie op het Antwerpse Zuid vormt ook een ideale uitvalsbasis om de urban capaciteiten van de Trevor DTRe Stella te ontdekken in Vlaanderens grootste stad.

 

Met een autonomie van 100km en een laadtijd van net iets meer dan een uur (met een 3kW-lader) is de Trevor erg geschikt voor stedelingen die zich snel en in stijl willen verplaatsen. Ook beginnende zelfstandigen kunnen zich dit pleziertje op wielen veroorloven met lease-voorstellen vanaf €199/maand.

Meer informatie: https://trevormotorcycles.com/

Geschreven op 24 februari 2023
© Motoren & Toerisme