Industrienieuws: Nieuwe belevingsbeurs rond motorrijden in Kortrijk Xpo

Evenementencomplex Kortrijk Xpo pakt volgend lente uit met een nieuwe belevingsbeurs rond motorrijden en motorfietsen: Motorminds. Motorminds zal plaats vinden tijdens het weekend van 13 en 14 mei. Het evenement wel meteen meer zijn dan zomaar een beurs waarop de nieuwste motormodellen te zien zullen zijn. Zo zal het ook mogelijk zijn om motorfietsen te testen en dat op routes rondom Kortrijk Xpo. 

Het idee voor Motorminds ontstond uit de motorpassie van een aantal medewerkers van Kortrijk Xpo, die met het evenement willen inspelen op de vraag naar een regionale motorbeurs. De organisatie achter het Vlastreffen in Kortrijk organiseerde in het verleden ook al events waarop merken(dealers) konden uitpakken met hun nieuwste modellen en waarbij testritten gemaakt konden worden. 

Het team achter Motominds dat midden mei 2023 in Kortrijk Xpo zal plaats vinden.

MOTOMINDS is een organisatie van Kortrijk Xpo en opgezet voor en door motorrijders. Vertrekkende vanuit de jarenlange ervaring van Pieter Desmet als organisator van Velofollies, vullen nu twee collega’s het team aan: Pieter Canniere en Jonas Naessens waken er als gepassioneerde motorrijders voor dat de conceptuele uitrol van dit nieuwe event volledig op maat van de ‘motards’ gebeurt.

Pieter Canniere, Brand Manager Motominds,: “We hebben met de top 10 van alle motormerken in België gesprekken gevoerd en iedereen is ontzettend enthousiast over het feit dat we een nieuw experience event op de kaart zetten. Er bestaat immers geen dergelijke manifestatie die zich exclusief naar motorrijders richt en waarbij testritten als centraal uitgangspunt gecombineerd wordt met een sfeervolle lifestyle-setting voor de motor-community. Topmerken als BMW Motorrad, Harley Davidson, Suzuki, Benelli, Indian Motorcycle en Honda bevestigden dan ook al hun aanwezigheid voor volgend jaar in mei.

 

Meer informatie op: www.motominds.be 

 

Bron: persbericht Motominds

Foto's: Motominds

Geschreven op 3 oktober 2022
© Motoren & Toerisme