Industrienieuws: MotoMondo importeert nu ook Rieju

We kenden MotoMondo uit het Nederlandse IJsselstein reeds als importeur van Hyosung, Mash en Royal Enfield en als agent voor MV Agusta. Nu komt daar ook nog eens het Spaanse Rieju bij.

Het huidige gamma van Rieju bestaat uit een brede range aan 2-takt 50cc modellen, 4-takt 125cc modellen en de Nuuk electric. Het bromfietsgamma is op te delen in een sportief gamma en een gamma wat zich meer richt op mobiliteit. Het sportieve 50cc gamma bestaat uit Supermotard, Enduro, Racer en Naked modellen. De urban Bye Bike (welke geleverd wordt als 25km/h en 45km/h) biedt daarentegen mobiliteit tegen een zeer bescheiden prijs met een zeer eigen gezicht en lage kosten qua verbruik en onderhoud.

Tevens levert het merk ook een groot scala aan 125 cc motorfietsen die in de nieuwe anderhalve meter samenleving ook stuk voor stuk individuele mobiliteit bieden maar wel met een eigen identiteit.  Door de recente overname van de enduro-modellen van Gas-Gas keert Rieju terug naar de sport met een 300cc 2-takt wedstrijdklare enduro machine. De MR 300 zal als 2021-model in de komende weken leverbaar worden.

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de website maar de Facebook pagina (RIEJU Motors Benelux) is al wel klaar en zal voorlopig al het nieuws brengen. Voor het actuele aanbod verwijzen we graag naar www.rieju.es/en  

 

Tekst: BJ

Bron: persbericht MotoMondo

Foto's: Rieju

Geschreven op 14 mei 2020
© Motoren & Toerisme