Industrienieuws: Motolink wordt Joma moto Brugge

De heropening van de winkels na de Corona-crisis werd voor motorkledingspeciaalzaak MotoLink helaas een onmogelijke klus. Om het bestaansrecht van de winkel in Brugge te garanderen zet Joma moto zijn schouders onder dit project.

Joma moto is de laatste jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Belgische motorkledingretailmarkt. Met vestigingen in Aartselaar en Beringen, en een sterke online-positie is een winkel in Brugge een strategische locatie om het West-Vlaamse cliënteel dichter bij huis te bedienen.

Dit betekent dat MotoLink vanaf eind augustus de branding van Joma moto zal gebruiken in al hun communicatie. Maar voor het zover is, moet er eerst plaats worden gemaakt. Daarom houdt MotoLink vanaf 2 juli een grote uitverkoop. “De enorme outletstock van alle winkels wordt in Brugge uitverkocht aan dumpingprijzen alvorens we van start gaan met de nieuwe formule. Het enorm uitgebreide Joma moto assortiment aan topmerken zal vanaf september ook beschikbaar zijn in Brugge.” Aldus Lewis Rigaux – CEO van Joma moto.

 

Bron: persbericht Joma moto

Foto: 

Geschreven op 25 juni 2020
© Motoren & Toerisme