Industrienieuws: Moto Reflex wordt MKC Moto

De Motorkleding keten MKC Moto heeft bekend gemaakt dat zij per direct MotoReflex uit Kortrijk hebben overgenomen. De winkel van ruim 2000m2 staat bekend om zijn unieke aanbod en goede service. De bekende gezichten van het team zullen blijven om de klanten vanuit hun ervaring te adviseren bij het vinden van hun motoroutfit.

Onze nieuwe winkel in Kortrijk is een strategische locatie om het West-Vlaamse & Noord Franse cliënteel dichter bij huis te bedienen. Vanaf dit voorjaar zullen de activiteiten van MotoReflex verder gaan onder de naam MKC Moto, maar voor het zover is moet er eerst plaats worden gemaakt voor de nieuwe collecties. Daarom houdt MotoReflex deze maand een extra scherp geprijsde Solden alvorens van start wordt gegaan met de nieuwe formule. Met een winkel in Brugge die eind 2020 de deuren opende, en nu Kortrijk, is de West-Vlaamse markt perfect gedekt” , aldus Lewis Rigaux van MKC Moto.

MKC Moto is de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste motorkleding specialist in de Benelux. Door een fusie tussen onder andere Joma Moto en het Nederlandse Motorkledingcenter bestaat de groep inmiddels uit 14 vestigingen in België, Nederland, Oostenrijk en binnenkort ook in Frankrijk.

 

Bron: persbericht MKC Moto

Foto: Moto Reflex

Geschreven op 8 januari 2021
© Motoren & Toerisme