Industrienieuws: Louis opent winkel in Assen

Van 02 tot en met 04 juni viert Louis haar nieuwe filiaal in Assen. Alle motorrijders in Nederland zijn van harte uitgenodigd om dat mee te vieren.

Op een oppervlakte van meer dan 1.000 m² kunnen klanten een enorme selectie kleding verwachten, een hele wand vol helmen en een aparte ruimte met een coole loft-sfeer voor urban en retro-stijl. Daarnaast zijn er aanbouw- en slijtageonderdelen, reis- en kampeeraccessoires, smeermiddelen en onderhoudsproducten, gereedschap en nog veel meer - in feite alles wat motorrijders nodig hebben. De vriendelijke sfeer en het deskundige advies zijn gratis, zoals overal bij Louis.

Voor Europa's grootste winkelketen voor motorkleding en -techniek is Assen inmiddels het 90e filiaal en na Tilburg het tweede in Nederland. Vanaf het TT Circuit Assen bereik je de vestiging aan de Aziëweg 1 via de A28 in slechts 10 minuten. Vanuit Groningen ben je er in een half uur.

De legendarische 'Cathedral of Speed', het beroemde MotoGP-racecircuit van Assen, was een belangrijk criterium bij de keuze van de locatie: "Er is nauwelijks een andere plaats in Europa die zo verbonden is met de motorsport als Assen - daar moesten we gewoon een filiaal hebben", aldus nog het Hamburgse hoofdkantoor van Louis.
 

Het Louis-filiaal in Assen opent vanaf donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) z'n deuren voor het publiek. Meer over het filiaal in Assen op www.louis.nl 

 

Bron: persbericht Louis

Geschreven op 16 mei 2023
© Motoren & Toerisme