Industrienieuws: Antwerp Motor Store wordt Indian-dealer

Antwerp Motor Store wordt vanaf 2 januari officieel dealer van Indian Motorcycle. De in Ranst gevestigde zaak specialiseerde zich de voorbije jaren in het verkopen van tweedehandse Amerikaanse V-twins. Zaakvoerders Luc Collard en Anthonie Broodhaers nemen op die manier het stokje over van Dirk en Godelieve Praet van Bikes & More. Deze laatste gaan vanaf 1 januari met pensioen.

“Anthonie en ik zijn al heel lang vrienden en hebben altijd een passie voor motorfietsen gedeeld,” aldus Luc Collard. “We begonnen het bedrijf hobbymatig in een klein magazijn waar we aan een klein aantal motorfietsen werkten. Maar naar verloop van jaren groeide dit uit tot Antwerp Motor Store. Samen met monteur Jaimie, die ons drie jaar geleden kwam versterken en verantwoordelijk is voor de werkplaats, zijn we zeer verheugd een officiële dealer voor Indian Motorcycle te worden”.

“Toen we te horen kregen dat Dirk en Godelieve van Bikes & More met pensioen zouden gaan, hoefden we niet lang na te denken” ging Anthonie Broodhaers verder. We wisten meteen dat we hen wilden opvolgen als dealer in de regio Antwerpen, omdat we zeer enthousiast zijn over Indian Motorcycle en veel ervaring hebben met V-twins. Bij het volgen van de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, waren we erg enthousiast over wat we zagen: de uitbreiding van het aanbod elk jaar, de prachtige modellen en de superieure technologie.”

 

Bron: persbericht Indian Motorcycle

Geschreven op 23 december 2020
© Motoren & Toerisme