Indian Motorcycle lanceert nieuwe verzekeringsdienst met actie

Extra voordeel  voor nieuwe klanten bij Indian Motorcycle Insurance.

Motormerk die hun eigen verzekering lanceren, het is niet nieuw. Sinds kort is er met Indian Motorcycle Insurance een nieuwe verzekeringsservice die zich op de bezitters van motorfietsen van het gelijknamige Amerikaanse merk richt. De nieuwe verzekering is een samenwerking tussen Indian Motorcycle Benelux en Combi Motors verzekeringen.

Indian Motorcycle Insurance zet zich meteen in de markt door een een speciale voorjaarspromotie te lanceren.  Die actie loopt van 1 maart tot en met 30 april en geeft nieuwe klanten meteen een korting van 25% op die waarborgen  ‘Full Omnium’ en ‘Full Omium TOP’. Die korting is evenwel tijdelijk, want ze geldt alleen tijdens het eerste jaar waarin de verzekering wordt afgesloten. 

Wie een polis afsluit bij Indian Motorcycle Insurance is niet verplicht om een alarm op zijn of haar motorfiets te installeren. Verder is er een vrijstelling € 0  bij herstel en zit bijstand na een ongeval in de verzekering vervat.   Meer informatie en een mogelijkheid tot het simuleren van een premie waarin de 25% korting automatisch verrekend wordt, vind je hier.

 

Bron: persbericht Indian Motorcycle Insurance

Geschreven op 5 maart 2024
© Motoren & Toerisme