Honda gaat voor vijf jaar garantie

Bij Honda heeft men het volste vertrouwen in de kwaliteit van z'n motorfietsen en scooters, dat is het minste wat je kan denken na het bericht dat de Japanse de garantieperiode met drie jaar uitbreidt. 

 

Vanaf 1 januari 2022 zullen alle nieuw geregistreerde Honda motorfietsen en scooters onder een nieuwe garantietermijn vallen. Honda doet er dan nog eens drie jaar garantie boven de wettelijke termijn van drie jaar op, en dat zonder extra kosten. Deze garantie gaat gepaard met een bijstandsdienst om een compleet pakket te vormen, bedoeld om de gemoedsrust van de eerste eigenaar of zijn opvolger te garanderen.

De garantie is inderdaad overdraagbaar, wat betekent dat deze de verschillende eigenaars* gedurende de eerste 5 jaar zal volgen. Dit zal ook de doorverkoopwaarde van de motor gedurende deze periode verhogen. Sommige mensen houden ervan hun stijl te veranderen, zich te laten verleiden door nieuwigheid, voor hen zal de verandering gemakkelijker zijn. Anderen, die hun motor langer wensen te houden, kunnen dankzij deze verhoogde garantie met de nodige gemoedsrust ten volle van hun motor genieten.

Deze uitgebreide garantie geldt op het gehele gamma, op voorwaarde dat de motorfiets in de Benelux is geregistreerd.

 

Bron: persbericht Honda

Foto's: Honda

Geschreven op 15 december 2021
© Motoren & Toerisme