Ga mee met M&T naar het Westerwald!

Asfalt dat als lanen van satijn in sierlijke lussen gedrapeerd ligt over een zacht glooiend landschap. Oplopende wegen. Dan weer dalende straten. Met achter elke bocht een nieuw vergezicht. Ronkende motoren die een harmonie zingen met een lokale koekoek of een suskewiet. Als er een speeltuin zou bestaan voor motorrijders, zou die er ongeveer zo uitzien.

Goed nieuws! Dit speelterrein bestaat. Het ligt niet eens zo ver van hier, en je kan er samen de redactie van jouw favoriete motormagazine zorgeloos gaan spelevaren. Het Westerwald is een laaggebergte boven Koblenz dat zich over drie Duitse deelstaten uitstrekt. Het ligt op een boogscheut van Bonn, en het beantwoordt aan alle motorwensen. Het is een compacte versie van het Zwarte Woud, en het ligt dichterbij.

Voor €349 krijg je 3 hotelovernachtingen, 3 maal ontbijt en 3 diners.

Tijdens het weekend van 28 april tot en met 1 mei, trekken wij van M&T met een roedel gelijkgestemde zielen naar het hotel Zum Weisen Stein in Kirchen, een authentiek, gezellig hotel en de uitstekende uitvalsbasis om de streek te ontdekken.

Zum Weisen Stein

Voor €349 krijg je 3 hotelovernachtingen, 3 maal ontbijt en 3 diners. De begeleiding van deze reis is in handen van de kernredactie van Motoren & Toerisme, met hoofdredacteur Tom Vander Sande en zijn rechterhand Charly de Kinderen. De routes ter plaatse, en heen en terug, krijg je digitaal voor je GPS en kan je persoonlijk of in groep met de redactieleden rijden. We houden daarbij rekening met alle niveau’s. Na een dag in het zadel komen we elkaar allemaal opnieuw tegen in het hotel, en kaarten we bij pot en pint na, aan de bar of in de grote hoteltuin.

Met M&T naar het Westerwald

Geschreven op 26 januari 2023
© Motoren & Toerisme