E-News: Circuitrijden met een Energica Ego Corsa tijdens de Damen Trackday

De ENERGICA EGO CORSA motoren, die de afgelopen jaren in het bijprogramma van de MotoGP stonden, komen speciaal voor deze dag naar het TT Circuit van Assen en jij kunt er ZELF mee rijden!

Ook mensen di al een eigen Energica  hebben kun deelnemen aan dit unieke event. Tijdens de DamenTrack Day 2023, op vrijdag 29 september, worden er voor het eerst een aantal sessies exclusief voorbehouden voor elektrische motorfietsen. De Damen Track Day bestaat uit meerdere sessies, onder begeleiding van ervaren instructeurs van Circuitschool.nl. Het doel is om zowel te ervaren als te leren wat circuitrijden inhoudt en dat evenwel zonder competitief element.  Tussen de sessies door worden de motoren opgeladen, om zo de hele dag te kunnen rijden. Kortom, een unieke kans om de toekomst van het racen te ervaren.

Energica Nederland biedt geïnteresseerde deelnemers de keus uit drie formules:

EGO CORSA (Circuit-ervaring vereist)

Ervaar de Ego Corsa op het circuit van Assen.

  • 1x Voorrijder
  • 2 Deelnemers

ENERGICA EIGENAAR (geen of weinig circuit ervaring)

  • 1x Voorrijder
  • max 5 deelnemers

ENERGICA EIGENAAR (met circuit ervaring)

  • 1x Voorrijder
  • max 5 deelnemers

De indeling en het aantal groepen wordt op de dag zelf bekend gemaakt. Er is een verplichte rijdersbriefing. Bij deelname met eigen motor wordt deze gekeurd voor deelname.Nadat je deze aanvraag hebt ingevuld, nemen we contact met je op om de details, beschikbaarheid, voorwaarden en betaling door te nemen voordat je registratie definitief wordt. VOL = VOL

Deelname met eigen Energica € 249.-
Deelname met Energica Ego Corsa, incl motorhuur, banden, opladen en begeleiding € 1749,-

Je registreren voor het evenement kan je hier.

 

Bron: persbericht Energica Motor Nederland

Video: YouTube.com/Energica

Geschreven op 7 juli 2023
© Motoren & Toerisme