Ducati Riding Academy biedt nieuwe cursussen en belevenissen

De inschrijvingen voor de Ducati Riding Academy 2019 zijn geopend. De Academy biedt sinds 2003 cursussen en reismogelijkheden aan en heeft meer dan 10.000 motorrijders van over de hele wereld hun rijvaardigheid op een Ducati laten verbeteren.

 

De grote verandering voor het seizoen van 2019 is de DRE Road Academy, de nieuwe DRE-cursus die is ontworpen om motorrijders de controle te geven over een Ducati die in Bologna is gebouwd. Deze cursus is ontworpen voor zowel beginnende als gevorderde motorrijders en wordt gehouden op het circuit van Modena. De deelnemers krijgen de kans om de nieuwe modellen uit het Ducati-gamma op de proef te stellen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat zij hun rijvaardigheid naar een hoger niveau tillen.

 

De DRE Racetrack biedt een enorme leerervaring en veel plezier en opwindingom nog maar te zwijgen van de mooiste, best presterende motoren uit het Ducati Superbike-gamma. Er zijn vier cursussen, onderverdeeld volgens de vaardigheden en eisen van de deelnemers: van de Track Warm Up - voor degenen die nog nooit op een circuit hebben gereden - tot de Champs Academy. Hiertussen liggen de Track Evo en de Track Master, cursussen die de rijtechniek en rondetijden van motorrijders die al een bepaalde ervaring hebben nog verder verbeteren.
 

 

De DRE Enduro Academy is een waardevolle ervaring voor degenen die graag eens niet op de gebruikelijke openbare wegen willen rijden. Op de nieuwe Multistrada 1260 Enduro en de Multistrada 950 leren de deelnemers onder gecontroleerde omstandigheden en begeleiding van deskundige, gekwalificeerde instructeurs, allerlei off-road technieken en trucs.

 

De DRE Travel Experiences zijn ook vernieuwdDe routes en activiteiten zijn nu verbeterd mede dankzij een nieuw partnerschap met de bekende reisorganisator Boscolo. De Dream Tour is een opwindende 5-daagse reis op uw favoriete Ducati door de prachtige bochtige wegen en heuvels van de Toscaans-Emilia Apennijnen. De Adventure Tour is puur enthousiasme en plezier, een unieke 4-daagse plezierige ervaring midden in de natuur op de nieuwe Multistrada 1260 Enduro en Multistrada 950.

Voor meer informatie over de Ducati Riding Academy cursussen, kalender en inschrijving kunt u terecht op dre.ducati.it Alle Travel Experiences van Boscolo worden in het daarvoor bestemde gedeelte van de Ducati website belicht, waar u ze ook kunt boeken.

 

Bron: persbericht Ducati

Foto’s: Ducati
 

Geschreven op 13 maart 2019
© Motoren & Toerisme