Dealernieuws: Triumph Wevelgem versie 2.0

Vorige maand trok Stefaan Lepere een streep onder z'n carrière als motorhandelaar. Lepere startte de zaak 36 jaar geleden als Motoparts BV en de laatste 13 jaar was de zaak beter gekend als Triumph Wevelgem. Lepere gaf in april  de fakkel door aan de nieuwe zaakvoerders Yaw Nsiah en Stijn Vandeputte. Zij zullen de zaak uitbaten onder dezelfde voernaam “Triumph Wevelgem” maar dan wel onder een nieuwe vennootschap zijnde: British Motorcycles NV. Stefaan bedankt graag alle klanten voor het jarenlange gestelde vertrouwen en is blij dat hij met een goede gezondheid op 63-jarige leeftijd zijn pensioen kan inzetten.

Stijn Vandeputte en Yaw Nsiah zijn de nieuwe zaakvoerders van Triumph Wevelgem.

De nieuwe zaakvoerders van Triumph Wevelgem zijn er meteen al goed ingevlogen met een renovatie/uitbreiding. Dat gebeurde vooral met het oog op het showen van meer motorfietsen. Nu kunnen er dus van hetzelfde modellen versies in verschillende kleur de showroom in. Ook de Triumph-kleding en accessoires krijgen in de herziene showroom nu de aandacht die hen toekomt. Daarnaast heeft men een  coffee-corner ingericht waar klanten rustig kunnen vertoeven tijdens een onderhoud. Dat alles maakt dat je nu in  Wevelgem nu de grootste Triumph-showroom van België kan bezoeken. 

Bij Triumph Wevelgem gaat men er prat op dat ze steeds meer dan 80 nieuwe motorfietsen in stock hebben. Men streeft er daarnaast naar om elke bestelde motorfiets 14 dagen na aankoop vertrekkensklaar te hebben staan, en dat uiteraard met de door de klant gewenste opties en accessoires. Naast de actuele modellen en kleurstellingen, vind je bij Triumph Wevelgem ook een ruim gamma aan vrijetijdskledij& motorkleding!

Meer informatie over Triumph Wevelgem vind je op www.triumphwevelgem.com

Geschreven op 15 mei 2023
© Motoren & Toerisme