Dealernieuws: Segway Powersports Belgium in Wingene geopend

Sinds kort zijn de side-by-sides (SxS), UTV’s en quads van het Amerikaanse Segway ook in ons land verkrijgbaar. In België kenden we Segway vooral van hun tweewielige ‘urban mobility’-tuigen, maar de Amerikanen hebben dus ook een volledig gamma van recreatieve en utilitaire vierwielers. Segway Powersports Belgium in Wingene is naast Belgisch importeur van deze Amerikaanse offroad voertuigen ook de hoofdverdeler.

 

Zaakvoerder Wim Yde is gepokt en gemazeld als het over quads, side-by-sides en utilitiy-vehicles gaat.

De keuze voor de vooruitstrevende powersports-producten van Segway was een logische voor zaakvoerder Wim Yde. Kent als voormalig zaakvoerder van Quad Fun immers het klappen van de zweep als het over vierwielers gaat.

Opvallend aan de Segway Powersports-producten is het feit dat ze allemaal conform zijn aan de Euro 5-normen, iets wat bij de concurrentie niet altijd het geval is. Een aantal Segways wordt zelfs hybride aangedreven (verbrandingsmotor + elektromotor) en voldoet zelfs al aan de nog niet in voege zijnde Euro 6-normen. Zowel van de Snarler 600 ATV (Quad), als de Vilain SxS, als de Fugleman UTV staan er test-exemplaren klaar en dat zowel van de klassieke versie met verbrandingsmotor als van de hybride-versie.

Je kan bij Segway Powersports Belgium overigens niet alleen voor de producten van Segway terecht maar ook voor SYM scooters. Segway Powersports Belgium is overigens nog op zoek naar lokale dealers. De gloednieuwe showroom van Segway Powersports Belgium vind je aan de Beernemsesteenweg 57, in 8750 Wingene.

Meer info en alle contactgegevens vind je op de website: https://www.segway-powersports-belgium.com/

 

Foto's: Tom Schietse

 

Geschreven op 26 augustus 2021
© Motoren & Toerisme