Dealernieuws: Ducati-awards voor Ducati Zolder

Tijdens de recente Ducati Day op het circuit van Spa-Francorchamps werd Ducati-dealer Ducati Zolder beloond met twee awards van het Italiaanse merk.

Ducati beloonde de inspanning van het team achter Ducati Zolder met twee awards voor klantentevredenheid. Bij de eerste award ging het om de service na verkoop van het dealership, bij de tweede om de koopervaring van de klant zelf. In beide domeinen bleek het Limburgse Ducati-dealership de beste in de Benelux te zijn. Bovendien belandt Ducati Zolder dankzij deze twee awards ook in de top-40 van Ducati-dealers wereldwijd.

Voor zaakvoerder Johan Herremans, en z'n team bij Ducati Zolder, vormen de awards een bevestiging van het harde werk dat ze verzetten. ‚ÄúDucati heeft de laatste jaren erg hard gewerkt aan haar productengamma, wat ervoor zorgt dat wij met de glimlach heel aantrekkelijke motoren kunnen aanbieden. De goede sfeer in ons team met uitstekende techniekers en verkopers, straalt duidelijk af op onze klanten en de dienstverlening die we hen bieden," reageerde zaakvoer Herremans op de winst van de twee awards.

Het team van Ducati Zolder tijdens de prijsuitreiking in Spa-Francorchamps.

"Ik ben Ducati ontzettend dankbaar, maar natuurlijk ook de mensen die hier zowel voor- als achter de schermen de zaak draaiende houden en uiteraard de talloze klanten die hier over de vloer komen en blijkbaar heel positief waren in de beoordeling van ons werk. Daarvoor doe je het uiteindelijk toch", voegde Herremans er nog aan toe.

Meer informatie over Ducati Zolder vind je op hun website: https://www.ducati-zolder.be/

 

Tekst: BJ

Bron en foto's: persbericht Ducati Zolder

Geschreven op 24 juni 2024
© Motoren & Toerisme