Custom Rumble: Stem voor jouw favoriete Ducati Scrambler

De op Ducati Scrambler gebaseerde specials, gemaakt door deelnemers aan de Custom Rumble, de wedstrijd die elke twee jaar de mooiste customized Ducati Scrambler beloont, zijn klaar om te worden gestemd op Scramblerducati.com.


 

De wedstrijd, waarvoor de inschrijvingen in december 2019 zijn afgesloten, is uitgekomen op een totaal van 74 motorfietsen, verdeeld over de vijf categorieën die voor deze derde editie zijn vernieuwd. Om ruimte te laten voor herinterpretatie en creativiteit, kon elke customizer kiezen tussen vier categorieën gewijd aan Ducati Scrambler 800 en Sixty2 en een specifieke categorie voor de Ducati Scrambler 1100: 

  • Rocker: motorfietsen geïnspireerd op de cultuur van de legendarische caféracers die in de jaren '60 een revolutie in de wereld van de tweewielers teweeg brachten.
  • Cut-down: bobberstijl motorfiets waarbij elk element dat niet strikt noodzakelijk is, wordt geëlimineerd voor een essentieel uiterlijk.
  • All-Terrain: Enduro-stijl scrambler, perfect voor elk terrein en uitgerust met off-road-geïnspireerde componenten
  • Outsider: ontworpen voor diegenen die zich niet willen beperken tot één categorie, maar hun creativiteit willen loslaten.
  • Bully: de speciale categorie gewijd aan de Ducati Scrambler 1100, zonder enige beperking van het type motorfiets of stijl.

Bezoekers van de site kunnen tot 15 maart stemmen op hun favoriete motorfiets en zo bepalen welke vijf finalisten (één per categorie) naar Bike Shed London 2020 zullen vliegen voor de finale op 23 mei. De prijs voor de beste custom Ducati Scrambler wordt toegekend door een jury van experts.

Alle deelnemende motorfietsen zijn te zien op Scramblerducati.com, evenals op de officiële Instagram-pagina van Custom Rumble.

 

Bron: persbericht Ducati
 

Geschreven op 4 maart 2020
© Motoren & Toerisme