Boek: Motorfietstraining iedere dag

Bij de Nederlandse uitgeverij De Alk is het handzame (want pocketformaat) boekje 'Motorfietstraining iedere dag' verschenen. Dit praktische werk belicht de motorrijtechniek van alledag. 

Ondersteund door afbeeldingen wordt theoretische en praktische kennis opgefrist. Wat je gelezen hebt wordt omgezet naar het gebruik in de praktijk. Je leert ingeslopen fouten ontdekken. Door de eenmaal aangeleerde tips tijdens iedere rit toe te passen, blijf je jezelf trainen. Hierdoor wordt de rijvaardigheid en veiligheid verhoogd. Een eenvoudig en beproefd systeem met bijgevoegde oefenkaarten en geheugensteuntjes in de vorm van stickers helpt daarbij.

 Achterin het boek worden veel begrippen die met het motorrijden te maken hebben, verklaard en met de nodige tips uitgebreid. Bernt Spiegel was jarenlang senior-instructeur bij 'Motorradperfektionstrainingen' op de Nürburgring en is ook auteur van de bestseller. De auteur weet de lezers/motorrijders op een boeiende wijze mee te nemen in de wereld waarin de mens (als bovenste helft) een eenheid met de motorfiets vormt.

 

ISBN: 9789060133491

Afmeting: 15 x 21 cm

Uitvoering: ingenaaid

Omvang: 160 pagina's

Auteur: Bernt Spiegel

Prijs: € 22,50

Geschreven op 20 december 2022
© Motoren & Toerisme