BMW Motorrad Days in Garmisch-Partenkirchen

BMW Motorrad trapt volgend weekend (5-7 juli) de zomer écht op gang met de BMW Motorrad Days in het Beierse Garmisch-Partenkirchen. Het wintersportoord aan de voet van de Zugspitze –  met 2962 meter Duitslands hoogste berg – zal opnieuw drie dagen bruisen van activiteiten rond en met (BMW) motorfietsen.

Zo kan je op de BMW Motorrad Days kennismaken met nieuwe producten, spectaculaire stunts aanschouwen en motorsport-bekendheden tegen het lijf lopen. Maar je kan er ook testrijden met zowat elk model uit de BMW Motorrad line-up. De BMW Motorrad Days bieden voor elk wat wils en dat zowel voor jong als oud, toerliefhebbers of allroad-fanaten. Overdag kan je feesten in de Biergarten, ’s avonds zijn er parties met live muziek.

Toeren rond de Zugspitze

Tijdens de BMW Motorrad Days worden er ritten van een halve dagen georganiseerd in de regio rond de Zugspitze. Voor de allroad-liefhebbers worden er enduro-toeren georganiseerd die begeleid worden door lokale gidsen. Wie graag zijn of haar offroad-capaciteiten test kan dat doen op het speciaal daarvoor aangelegde terrein aan de voet van de Hausberg en dat onder het toezicht van professionele instructeurs.

Meer informatie over de BMW Motorrad Days 2019 vind je via deze link:

http://www.bmw-motorrad.be/nl/experience/stories/brand/bmd-2019.html

 

Tekst: Bart Jacobs

Afbeelding: BMW Group Press

Geschreven op 1 juli 2019
© Motoren & Toerisme