BMW Motorrad Day 2021 op zondag 5 september in Hoeilaart

Het dorpsplein van Hoeilaart zal komende zondag in een heuse openlucht BMW-showroom omgetoverd worden. Het Vlaams-Brabantse plaatsje is namelijk de plaats van handeling voor de BMW Motorrad Day 2021. Op het programma staan onder meer een modeshow en lifestyle shop, een offroadparcours, testritten (op reservatie), een heuse Wall of Death en een Gymkana hindernissenparcours.

Jaarlijks komen duizenden BMW-motorrijders naar de Motorrad Day. Na de annulatie van vorig jaar slaat het event deze keer zijn tenten op in het centrum van Hoeilaart. Zoals altijd zijn ook niet-motorrijders en motorrijders van andere merken meer dan welkom. Tal van animaties, foodtrucks en terrasjes bij de plaatselijke horeca maken er voor iedereen een feest van. 

Een sfeerbeeld van de vorige BMW Motorrad Day die in 2019 in Nijvel plaats vond.

Voor de liefhebbers van de BMW Motorrad Heritage leefwereld is er dit jaar extra groot nieuws. Op de BMW Motorrad Day onthullen we om 11u30 maar liefst twee nieuwe R 18 modellen: de indrukwekkende R 18 Transcontinental en de schitterende R 18 B. Daarnaast is ook de gloednieuwe elektrische scooter, de BMW CE 04, van de partij.

Opgelet! Om alles binnen de huidige maatregelen in goede banen te leiden, is registratie op voorhand gewenst via www.bmw-motorrad.be . De eerste 2.000 geregistreerde personen die zich op 5 september aanmelden aan de ontvangstbalie, ontvangen het felbegeerde t-shirt van de BMW Motorrad Day. 

 

Bron: persbericht BMW Motorrad BeLux

Foto's: BMW Motorrad BeLux

Geschreven op 31 augustus 2021
© Motoren & Toerisme