Annulatie Engeland reis met Network On Wheels en M&T

Ondanks de hoopgevende signalen blijven er te veel onzekerheden en praktische hindernissen om de langverwachte Engeland reis te laten doorgaan. Het is uiteraard met veel spijt maar uit noodzaak dat we deze beslissing nemen op basis van de volgende drie argumenten.

De snel oplopende besmettingscijfers zullen België wellicht al volgende week in de rode zone plaatsen waardoor we niet meer welkom zijn in Engeland. Daarnaast moet iedere reiziger naar het UK (ook wie volledig gevaccineerd is) op dag twee ter plaatse een PCR test ondergaan. Deze moet bovendien op voorhand betaald worden. We kunnen moeilijk een halve of hele dag ter plaatse zitten wachten op het resultaat. Tot slot lopen we het risico dat we tien dagen in quarantaine geplaatst worden moest er iemand uit onze groep ter plekke positief testen. 

Het zijn risico's die we niet kunnen nemen en daarom valt er helaas weeral een mooi vooruitzicht in het water. Ondertussen kijken we al uit naar een later te bepalen datum volgend jaar om deze reis te laten doorgaan. Deze datum zullen we uiteraard meteen delen met jullie zodra deze geweten is. Ondertussen hopen we dat jullie zoveel als mogelijk kunnen genieten van deze zomer met de geliefde tweewieler.

Geschreven op 12 augustus 2021
© Motoren & Toerisme