De M&T Motorcoach – persoonlijke coaching op maat

Geïnteresseerd? Neem contact op via coaching@motoren-toerisme.be

 

Mark Uytterhoeven en de zijnen wisten het al een goede 20 jaar geleden: Alles kan beter. De conclusies van onze motortesten wijzen wel eens in die richting, maar deze wijsheid geldt zeker ook voor onszelf, motorrijders. Voor kilometervreters én zondagsrijders valt er altijd nog wel iets te leren over bochtentechniek, houding of kijkgedrag. Voor die laatste procentjes, voor een extra dosis vertrouwen op de baan of voor lieden die na een tijdje hun oude liefde voor het motorrijden weer ontdekken is er nu de M&T Motorcoach.

Jij, als motorrijder, bent de maat van alles. Jij geeft het tempo en het niveau aan. De openbare weg is de arena waarin we ons wagen. Dat maakt het boeiender dan dat we volgens een vast stramien met kegels rondjes of achtjes zouden gaan draaien. We nemen de zaken aan op het strijdtoneel zelf. Zo kunnen we nog volop genieten van het rijden met de motor én krijgen we de invloeden en de regels van het verkeer mee.

Neem contact op via coaching@motoren-toerisme.be en we ontmoeten elkaar op een plaats volgens afspraak. Die plaats kan dicht in jouw omgeving zijn wanneer je bijvoorbeeld een beginnende motorrijder bent of in een omgeving waar de wegen bochtig zijn als je naar meer bochtentechniek zoekt. Zelfs de Ardennen liggen binnen bereik. One-to-one is de operatiemodus. Geen groepswerk, geen wachten op minder ervaren rijders, geen stress om het niveau te volgen, strikt individueel op het eigen veilige tempo. Met radiocommunicatie krijg je “on the spot” aanwijzingen en advies. Ondertussen registreren on-boardcamera’s je doen en laten zodat er regelmatig een briefing met behulp van video meer duiding geeft van je techniek en progressie.

Deze wijze van individuele coaching geeft een directe aanpak van jouw specifieke behoeften, waarbij je je rijtechniek kan oefenen en je je passie met meer veiligheid en plezier kan beleven. Inzicht brengen in wat je doet en hoe het moet is de missie.

De M&T Motorcoach, dat is Wim Depraetere, een gepassioneerd, doorwinterd, maar onvermijdelijk onvolmaakte motorrijder, steeds op zoek naar het hoe en waarom in alles wat met motorrijden heeft te maken.

Wim is een oudgediende bij Motoren&Toerisme en Motoren&Toerisme Aktief ( ja, toen schreven we dat nog met een K). Hij is een van de vaste instructeurs/coaches bij de Mertens Riding School en een gebrevetteerd rijinstructeur voor zowel rijbewijs A als B.

Sinds enige tijd ook bacterieel en viraal besmet door klassiekers, motoren voor alle duidelijkheid.

Wat moet dat kosten? Het standaardpakket bestaat uit vier coachinguren en kost €200. Wil je meer of minder intensieve begeleiding? Dan maken we een aangepast voorstel. 

 

 

Handige Tips van onze M&T Motorcoach

After Corona Restart

De M&T coach helpt je veilig weer op weg na de lockdown. 


© Motoren & Toerisme