Win een custom Indian FTR 1200

Sébastien Loeb en Indian slaan de handen in elkaar om twee identieke special editions te bouwen op basis van de Indian FTR 1200. Een voor de WRC-legende en één voor de gelukkige winnaar die de motor overhandigd krijgt tijdens een VIP-reis naar het hippe motorfestival Wheels & Waves. 

Deze creatie wordt dus door Sebastien ontworpen samen met de Franse custom-bouwer Tank Machine die best al wat ervaring heeft. Of het effectief de FTR van de bijgeleverde foto’s wordt, is niet helemaal duidelijk maar met de FTR als basis zal het zeker geen misse motor worden. 

Hoewel Loeb vooral excelleerde op vier wielen met negen WRC-titels achter zijn naam, toch heeft hij ook een grote passie voor motoren. En zoals wel vaker blijkt er slechts een dunne lijn tussen het aantal wielen bij race-legendes, met Valentino Rossi als recenste voorbeeld in de omgekeerde richting. 

2023_Indian_FTR1200_Custom

Wat moet je nu doen om deze blitse machine te winnen? Wel, het is best simpel en vooral ook nog eens leuk. Ga naar de website van Indian en boek een testrit met de Indian FTR 1200 bij je lokale dealer. Dat is het. Uit die deelnemers zal uiteindelijk een winnaar gekozen worden. Je kan nog deelnemen tot en met 15 mei. Succes, en vooral veel plezier!

Link: www.indianmotorcyclebenelux.com

Indian FTR
Motor: vloeistofgekoelde tweecilinder in V viertakt
CI: 1.203 cc
Drooggewicht: 218kg
Rijklaar gewicht: 233kg
Vanaf: € 14.690,00
Geschreven op 9 februari 2023
© Motoren & Toerisme