Industrienieuws: ABUS en Hoco Parts breiden samenwerking uit.

Hoco Parts kondigt met trots aan dat het de officiële ABUS-distributeur voor de motorfietsmarkt in de Benelux is geworden. Na een lange en succesvolle samenwerking met ABUS op de Nederlandse markt, hebben beide bedrijven besloten de volgende stap te zetten in de uitbreiding van hun gezamenlijke activiteiten. Het uitgebreide assortiment van premium ABUS-motorsloten kan vanaf vandaag ook in België door Hoco Parts geleverd worden.

Sinds 1924 houdt ABUS zich wereldwijd bezig met het verspreiden van het goede gevoel van veiligheid. Als Duitse kwaliteitsproducent levert het bedrijf producten die zeer betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien biedt ABUS het grootste assortiment van hoogwaardige sloten voor motorfietsen dat voldoet aan de behoeften van de motorfietsmarkt.

Hoco Parts is de nieuwe ABUS-distributeur voor de Belgische motorfietsmarkt. Het bedrijf is sinds 1973 de specialist bij uitstek voor motorfietsonderdelen en -accessoires en biedt een overkoepelend concept voor de Europese motorvakhandel. Hoco Parts staat bekend om zijn uitgebreide assortiment van hoogwaardige motorfietsonderdelen en -accessoires, eersteklas werkplaatsgereedschap, een enorme keuze aan motorbanden en een groot aanbod aan powerparts, motorkleding en helmen van topmerken voor zowel de on- als offroadmarkt. ABUS-motorsloten zijn daarom een welkome en passende aanvulling op het productaanbod van Belgium Hoco Parts.

VLNR: Sven Wuyts ( ABUS ) Philip Keymolen ( ABUS ) Niels Endendijk ( Hoco Parts ) Joeri Rogier ( Hoco Parts )

Philip Keymolen, directeur ABUS MoSi België- Luxemburg: "Het is onze wens om de succesvolle samenwerking in Nederland verder uit te breiden naar de hele Benelux. We zijn ervan overtuigd dat we samen ons huidige dealernetwerk verder kunnen uitbreiden en in alle landen een nog betere en snellere service kunnen bieden."

 

Bron: persbericht Hoco Parts

Geschreven op 12 mei 2022
© Motoren & Toerisme