Het Brussels Motorsalon (Brussels Motor Show) komt terug in 2025

Het Brussels Autosalon (ook bekend als de Brussels Motor Show) is terug van weggeweest. Organisator FEBIAC kondigde vandaag aan dat de 101ste editie van het salon zal plaatsvinden van 14 tot en met 23 februari 2025.

Na de annulering van het bekende salon in mei 2023, wat een ontbrekende editie in 2024 betekende, kondigt FEBIAC vandaag aan dat het Automobielsalon in haar klassieke vorm zal terugkeren. De beslissing werd bekrachtigd door de Raad van Bestuur van FEBIAC, waarin een meerderheid van de automobielmerken en -groepen die actief zijn op de Belgische markt, zich uitgesproken hebben voor de organisatie van een Automobielsalon in 2025. "Na het succes van onze Automotive eMotion Summit voor professionele klanten afgelopen februari, zijn we verheugd om aan alle automobielfans en -professionals te kunnen aankondigen dat het echte Automobielsalon zijn comeback zal maken in 2025", vertelt Freddy De Mulder, voorzitter van de Raad van Bestuur van FEBIAC. 

Deze editie vindt opnieuw plaats in de hallen van Brussels Expo, maar ditmaal van vrijdag 14 februari tot en met zondag 23 februari. 

"Auto's, motorfietsen en bedrijfsvoertuigen: alle secties van FEBIAC krijgen in februari 2025 de kans om hun nieuwe modellen tentoon te stellen en hun nieuwe technologieën voor te stellen aan zowel het grote publiek als professionals," vertelt Christophe Dubon, Head of Communications bij FEBIAC. "De belangrijkste wens van onze leden is dat hun producten centraal staan tijdens deze 101e editie van de Brussels Motor Show. De bezoekers mogen zich verwachten aan een uitgebreid overzicht van de verschillende aandrijftypes die vandaag op de Belgische markt beschikbaar zijn, met exposanten die zowel hun traditionele verbrandingsmotoren als hun hybride en elektrische oplossingen onder de aandacht willen brengen."

Van zodra bekendgemaakt wordt welke motormerken aanwezig zullen zijn op het salon, lees je erover op www.motoren-toerisme.be. 

 

Geschreven op 30 mei 2024
© Motoren & Toerisme