BMW Motorrad Day op zondag 12 juni in Tienen

Duizenden motorrijders –  Met of zonder BMW's - verzamelen op zondag 12 juni op de Grote Markt in Tienen. Die wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot één groot motorparadijs met tal van animaties voor de negende editie van de BMW Motorrad Day. Blikvangers om te bekijken én te testen zijn de imposante cruiser BMW R 18 en de volledig elektrische scooter BMW CE 04.

Voor de negende keer al organiseert BMW Motorrad Belux met de Motorrad Day één van de grootste motorbijeenkomsten van het land. Net zoals elk jaar wordt het opnieuw een dag vol activiteiten voor motorrijders (van alle merken!) en niet-motorrijders, denk maar aan modeshows, on- en offroad-parcours, animatie met een heus stuntteam, foodtrucks voor een hapje en drankje, enzovoort.

De BMW Motorrad Day is er niet alleen om motoren te bekijken: ook een testrit met tal van BMW modellen is mogelijk, denk maar aan onze futuristische 100% elektrische BMW CE 04 die je aan de tand kan voelen in een aparte belevingszone.

Zoek je het meer bij de ronkende motoren? Dan is een testrit met de indrukwekkende cruiser BMW R 18 misschien iets voor jou.  Nog voor de heritage-liefhebbers zal er ook dit jaar een prachtige roadshow plaatsvinden van alle R 18 en de R nineT modellen.

De enthousiaste motorliefhebbers krijgen tot slot nog verschillende customized motorfietsen te zien. Zo kreeg TOMA Customs (Thomas Jeukens) de missie om een R 18 First Edition in een nieuw jasje te steken. Benieuwd naar het eindresultaat en nog zoveel meer? Welkom op 12 juni in Tienen!

Meer informatie en inschrijven voor de BMW Motorrad Day 2022 kan via: https://www.bmw-motorrad.be/nl/experience/events/bmw-motorrad-day-tienen.html

 

Bron: persbericht BMW Motorrad Belux

Geschreven op 25 mei 2022
© Motoren & Toerisme