BMW Motorrad Belux veilt R nineT Racer voor Think Pink op BMW Motorrad Day in Tienen

Nu zondag vindt de BMW Motorrad Day 2022 plaats in Tienen. In première: een knalroze BMW R nineT Racer ontworpen door cartoonist Niet Nu Laura (Laura Janssens) in samenwerking met borstkankerorganisatie Think Pink.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de unieke knalroze BMW motor. Op de BMW Motorrad Day start namelijk de veiling van deze extreem bijzondere BMW R nineT Racer, die onder handen genomen is door Niet Nu Laura (Laura Janssens; www.instagram.com/nietnulaura/ ), ten voordele van vzw Think Pink. Laura Janssens is illustrator en cartoonist, bekend van de populaire webcomic ‘Niet Nu Laura’ en hamsterfiguurtjes ‘Philippe en Giovanni.’

In de illustraties wil ik vrouwen tonen die zich helemaal comfortabel voelen in hun eigen lichaam. Met hier en daar een knipoog naar eerdere acties van Think Pink, zoals de roze badeendjes. Ook mijn eigen figuurtjes heb ik laten terugkomen, zo komen Think Pink, BMW en Niet Nu Laura ook mooi samen”, zegt Laura Janssens. 

Het ontwerp van de roze racer is tot stand gekomen samen met het team van OTM, onder leiding van Thomas Antheunis. OTM stond in voor de aankoop van de roze wrapping en de afwerking, met illustraties van Niet Nu Laura, die het team volledig kosteloos heeft uitgevoerd speciaal voor Think Pink. 

Think Pink is de nationale borstkankerorganisatie die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie. De bieding start op zondag 12 juni via www.auctim.com en stopt op 19 juni om 19u. Een update kan gevolgd worden via de social media kanalen van BMW Motorrad Belux en Think Pink (zie hieronder).

De koper krijgt na de veiling niet alleen het collector’s item mee naar huis, maar hij of zij wordt ook getrakteerd op een diner voor twee in restaurant The Jane in Antwerpen, met dank aan eigenaar en chef-kok Nick Bril.

Ben je benieuwd naar de knalroze BMW R nineT Racer? Registreer je nu via https://www.motorrad-form.be/BMW-motorrad-day-2022-nl en kom 12 juni naar de BMW Motorrad Day in Tienen!

 

Tekst: BJ

Foto's: BMW Motorrad Belux

Bron: persbericht BMW Motorrad Belux

Geschreven op 8 juni 2022
© Motoren & Toerisme