Adventure Challenge Spaarnwoude (NL)

Praktische info

Datum: 9 april 2023
Locatie: Spaarnwoude, Noord-Holland

Klaar voor de 1e Adventure Challenge van Nederland?!

Hou je van een uitdaging? Zin in een gezellige dag vol gelijkgestemden? Is offroadrijden jouw grote passie? Dan is deze dag wat voor jou. We zetten deze dag diverse offroad oefeningen uit om jouw capaciteit op de motor te testen. Maak jij de minste fouten? Dan ga jij er misschien wel met de winst vandoor! Meedoen voor de gezelligheid en de ervaring mag natuurlijk ook!
Op 9 april organiseren wij deze challenge op het prachtige terrein van Actionplanet. Zet hem in je agenda en schrijf je in!
Voor wie?

Elk type allroadrijd(st)er en allroadmotor (vanaf 600cc of vanaf 154kg) is van harte welkom om mee te doen. Of je nu zeer ervaren bent op offroadgebied of net begint, wees welkom! Noppenbanden of grove allroadband is aan te raden voor deze dag.

Challenge of wedstrijd?

Deze dag is een challenge waarbij we uitdagende oefeningen uitzetten zonder tijdswaarneming.

Oefeningen:

Uiteraard kunnen we nog niet alles verklappen wat jullie deze dag te wachten staat. Oefeningen met namen zoals "Hillclimb", "Sanddrift", Obstacle course", of wat te denken van "Ringmaster" komen deze dag voorbij waar we jullie vaardigheden op de proef stellen. Heb je nog niet zoveel ervaring? Geen enkel probleem. We zullen bij moeilijkere gedeeltes in de proef je altijd de keus geven om voor de hardcore of chicken versie te kiezen :-)

Prijzen:

Wij doen het anders.. I.p.v. een top 3 gaat bij ons de top 10 gewoon met een vette prijs naar huis!

En niet de minste prijzen... Denk aan een compleet verzorgde Pyrenee├źn Allroad reis, Jekill & Hyde uitlaatsysteem, REV'IT! jas, Allroadhelm, setje Motoz banden, 2 overnachtingen in het motorwalhalla van Duitsland, cadeabonnen van Rally-Motor en MR Motoren en meer....

 

Dagindeling 9 april 2023:

09:00 Ontvangst + briefing
10:00 Start oefeningen
17:00 Prijsuitreiking
18:00 BBQ


Ik doe mee!

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op www.adventure-challenge.nl

 

© Motoren & Toerisme