28e Haringrit Biervliet (NL)

Praktische info

Datum: 18 mei 2023
Locatie: Biervliet, Zeeuws-Vlaanderen, Nederland

Tijdens de Geuzenfeesten op donderdag 18 mei 2023 Hemelvaartsdag, organiseren de Motor Vrienden Biervliet voor de achtentwintigste keer de Haringrit. Dit is een toertocht voor motoren die, individueel of in groepsverband, door middel van een duidelijke routeomschrijving verreden kan worden. Deelnemers aan deze rit kunnen zich vanaf 9.00 tot 12:00 uur inschrijven op de markt te Biervliet. Meedoen kost € 7,- per motorrijder.(inclusief 1 consumptie koffie/thee) Duozitter gratis.  

Na inschrijving krijgt iedere deelnemer een puntsgewijze routeomschrijving met afstanden, “Bol-Pijl” situatieschetsen en info over de te rijden route. Het hele traject is voor bekende gps systemen beschikbaar. (Garmin en TomTom) De totale afstand zal 200 kilometer bedragen. De rit gaat door Zeeuws Vlaanderen en Belgie.

                                            

Tot slot: Biervliet ligt ± 15 km ten westen van Terneuzen en is vanuit alle windstreken goed bereikbaar. Alle deelnemers worden in de ochtenduren door middel van tijdelijke bewegwijzering naar de markt van Biervliet, en de parking voor motoren geleid.

Voor informatie kan men terecht bij Motor Vrienden Biervliet 031(0)6 22956361 (Iwan de Visser). Of website www.mvbiervliet.com. Verder zijn we te bereiken via e-mail: MVBiervliet@zeelandnet.nl  

of de facebookpagina Haringrit MVB

© Motoren & Toerisme