Als redacteurs en fotografen van jouw favoriete motorblad kunnen we het niet ontkennen, we hebben een verdraaid mooie job. Vele lezers en vrienden spreken ons daar dan ook al jarenlang op aan. Jammer genoeg is er niet voor iedereen plaats op onze redactie, maar met onze M&T Academy willen we je toch heel graag laten proeven van de belangrijkste aspecten van ons vak. Daarom organiseren we binnen onze Academy een aantal workshops die van jou een betere motorrijder, reiziger, fotograaf, filmer en dus storyteller kunnen maken.

Schrijf je nu in
1. De mooiste routes maken
Wie de mooiste foto’s wil maken, moet natuurlijk ook de mooiste plekjes ontdekken en de weg ernaartoe. Dat kan Pieter ook als geen ander en hij gebruikt daarvoor verschillende tools. In samenwerking met onze partner RouteYou zal Pieter je in een halve dag op pad zetten om zelf de perfecte route uit te stippelen en de bekende en minder bekende parels te ontdekken, zowel tijdens een korte rit in de buurt als op een meerdaagse motorvakantie.
Wat: 4 uur theoretische opleiding in kleine groep waarbij verschillende hulpmiddelen voor routeplanning aan bod komen
Waar: op de redactie van M&T in Antwerpen
Wanneer: zaterdag 21/10 (14-18 u.)
Prijs: M&T-abonnees: € 50 / niet-abonnees: € 100
2. Je motorreis perfect filmen
Foto’s doen dromen, maar in de huidige digitale wereld zijn mooie videoclips en vakantiefilms helemaal het summum. De Deeluitgeverij heeft iemand aan boord die daar alles van weet, Maarten Van Caesbroeck. Het toeval wil dat hij naast professioneel opgeleid videoredacteur ook een passioneel motorrijder is. Hij is dus de ideale man om je alles te leren over hoe je een DSLR, GoPro en zelfs een drone gebruikt om je motortrip boeiend te vereeuwigen. Wie ambitie heeft om te vloggen kan hier in ieder geval de basistechnieken leren.
Wat: een hele dag opleiding in kleine groep (inclusief lunch) waarbij theorie en praktijk hand in hand gaan
Waar: op en rond de redactie van M&T in Antwerpen
Wanneer: zaterdag 28/10
Prijs: M&T-abonnees: € 95 / niet-abonnees: € 150
© Motoren & Toerisme