BW Import maakt prijs CFMoto 700 CL-X bekend en lanceert pre-order

Het is alweer dik anderhalf jaar geleden dat CFMoto op de laatste EICMA in Miaan (november 2019) z'n 700 CL-X voorstelde. Nu kondigt CFMoto's importeur voor de Benelux BW Import, eindelijk de komst van de 700 CL-X aan. De Heritage-versie wordt het eerste submodel dat op de Benelux-markt gelanceerd wordt. Aangedreven door een paralleltwin van 699 cc, heeft de 700 CL-X een piekvermogen van 73 pk en een maximaal koppel van 68 Nm.

Qua elektronica hoeft deze CFMoto zeker niet onder te doen voor de Japanse concurrentie. Via het ride-by-wire-systeem maken tractiecontrole en cruisecontrol deel uit van de standaarduitrusting. De berijder heeft standaard de keuze tussen twee rijmodi (eonomy en sport) Bovendien is deze CFMoto ook voorzien van een slipperkoppeling. Het Chinese CFMoto werkte voor deze 700 CL-X met Europese leveranciers. Zo tekent Bosch voor het injectiesysteem en Continental voor het ABS-systeem.

 

En ook de rest van de basisuitrusting oogt best indrukwekkend. Zo heeft deze 700 CL-X niet alleen zelfdovende richtingaanwijzers maar ook adaptieve LED-verlichting. Wielen met X-spaken behoren eveneens tot het standaard-pakket.

De CFMoto 700 CL-X komt in twee kleurstellingen: Twilight Blue en Coal Grey en is vanaf juli leverbaar.

 

 

Verkoopprijs

Lanceringsprijs

België

€ 6.899

€ 6.399

Nederland

€ 7.699

€ 7.099

Meer informatie over de 700 CL-X en CFMoto vind je op www.CFMotobenelux.be 

 

Bron: persbericht BW Import

Foto's: CFMoto

Geschreven op 15 juni 2021
© Motoren & Toerisme